Loading the content...
Navigation
Account
  033 888 0216   Vandaag open tot 21 uur
Cart 0 items for  0,00

MARC INBANE Gift Set

‹Return to Previous Page

Our offers

Sale! Out of stock MARC INBANE Black Exfoliator Quick View

MARC INBANE Black Exfoliator

Een rijk hydraterende scrub die de huidteint verbetert en laat stralen. Bijzonder aan dit product is de zwarte kleurvorming tijdens gebruik, extreem hoge antibacteriële werking, verjonging van de hoornlaag en de combinatie van exclusieve ingrediënten uit de natuur. Deze scrub is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de MARC INBANE natural tanning spray. Een behandeling met de black exfoliator voorafgaand aan de spray tan egaliseert oneffenheden en resulteert in een langer behoud van de bruine kleur.
 24,95 Lees meer
Sale! Out of stock MARC INBANE Kabuki Brush Quick View

MARC INBANE Kabuki Brush

MARC INBANE’s kabuki brush is een kleine ronde kwast met een platte bovenkant die zich feilloos aan de contouren van het gezicht aanpast en geen haren verliest. Aanbrengen, bijwerken, gelijkmatig verspreiden en het opzetten van contouren zijn enkele aspecten waar deze multifunctionele brush voor te gebruiken is tijdens tanning. De brush is ook handig voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations, crèmes, emulsies en poeders. De borstelhaartjes hebben een hypoallergene en antibacteriële behandeling ondergaan. Dit helpt bij het gezond houden van de huid en maakt de brush geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. De luxueuze, zijdezachte haartjes en de elegante vorm maken deze brush tot een must-have voor iedereen die gepassioneerd is door schoonheid.
 14,95 Lees meer
Sale! Out of stock MARC INBANE POWDER BRUSH Quick View

MARC INBANE Powder Brush

MARC INBANE’s powder brush is een ronde kwast met een platte bovenkant die zich feilloos aan de contouren van het gezicht aanpast en geen haren verliest. Aanbrengen, bijwerken, gelijkmatig verspreiden en het opzetten van contouren zijn enkele aspecten waar deze multifunctionele brush voor te gebruiken is tijdens tanning. De brush is ook handig voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations, crèmes, emulsies en poeders. De borstelhaartjes hebben een hypoallergene en antibacteriële behandeling ondergaan. Dit helpt bij het gezond houden van de huid en maakt de brush geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. De luxueuze, zijdezachte haartjes en de elegante vorm maken deze brush tot een must-have voor iedereen die gepassioneerd is door schoonheid.
 19,95 Lees meer
Back to top