Loading the content...
Navigation
Account
  033 888 0216   Vandaag open tot 21 uur
Cart 0 items for  0,00

MARC INBANE Natural Tanning Spray

‹Return to Previous Page

Our offers

Out of stock MARC INBANE Gift Set Quick View

MARC INBANE Gift Set

De speciaal ontworpen gift set van MARC INBANE bevat alles wat u nodig heeft om het hele jaar een mooie, natuurlijk gebruinde huid te creëren en te behouden. Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op deze limited edition gift set. De limited edition gift set bestaat uit: - MARC INBANE natural tanning spray 200 ml - MARC INBANE glove Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op dit perfecte cadeau.
 49,90 Lees meer
Out of stock MARC INBANE Travel Set Quick View

MARC INBANE Travel Set

Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op een prachtige MARC INBANE travel set. Altijd de favoriete tanning producten bij de hand, dankzij deze luxe travel set. Handig om te reizen maar ook als kennismakingspakket. De travel set bestaat uit: - MARC INBANE natural tanning spray 50 ml - MARC INBANE kabuki brush - MARC INBANE luxe clutch
 39,95 Lees meer
Sale! Out of stock MARC INBANDE Glove Quick View

MARC INBANE Natural Spray Tan Glove

Het luxe assortiment van MARC INBANE is uitgebreid met een handzame glove voor een gelijkmatige verdeling van de spray op het lichaam. De fijne microvezelstructuur in de glove geeft zelfs moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van armen en benen, eenvoudig een egaal resultaat. De glove absorbeert de spray minimaal wat zorgt voor een maximaal resultaat op het lichaam, pluist niet en kan gewassen worden op 30 graden. Tip: De glove kan ook gebruikt worden voor het gezicht en decolleté.
 5,95 Lees meer
Sale! Out of stock MARC INBANE POWDER BRUSH Quick View

MARC INBANE Powder Brush

MARC INBANE’s powder brush is een ronde kwast met een platte bovenkant die zich feilloos aan de contouren van het gezicht aanpast en geen haren verliest. Aanbrengen, bijwerken, gelijkmatig verspreiden en het opzetten van contouren zijn enkele aspecten waar deze multifunctionele brush voor te gebruiken is tijdens tanning. De brush is ook handig voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations, crèmes, emulsies en poeders. De borstelhaartjes hebben een hypoallergene en antibacteriële behandeling ondergaan. Dit helpt bij het gezond houden van de huid en maakt de brush geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. De luxueuze, zijdezachte haartjes en de elegante vorm maken deze brush tot een must-have voor iedereen die gepassioneerd is door schoonheid.
 19,95 Lees meer
Sale! Out of stock MARC INBANE Kabuki Brush Quick View

MARC INBANE Kabuki Brush

MARC INBANE’s kabuki brush is een kleine ronde kwast met een platte bovenkant die zich feilloos aan de contouren van het gezicht aanpast en geen haren verliest. Aanbrengen, bijwerken, gelijkmatig verspreiden en het opzetten van contouren zijn enkele aspecten waar deze multifunctionele brush voor te gebruiken is tijdens tanning. De brush is ook handig voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations, crèmes, emulsies en poeders. De borstelhaartjes hebben een hypoallergene en antibacteriële behandeling ondergaan. Dit helpt bij het gezond houden van de huid en maakt de brush geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. De luxueuze, zijdezachte haartjes en de elegante vorm maken deze brush tot een must-have voor iedereen die gepassioneerd is door schoonheid.
 14,95 Lees meer
Sale! Out of stock MARC INBANE Black Exfoliator Quick View

MARC INBANE Black Exfoliator

Een rijk hydraterende scrub die de huidteint verbetert en laat stralen. Bijzonder aan dit product is de zwarte kleurvorming tijdens gebruik, extreem hoge antibacteriële werking, verjonging van de hoornlaag en de combinatie van exclusieve ingrediënten uit de natuur. Deze scrub is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de MARC INBANE natural tanning spray. Een behandeling met de black exfoliator voorafgaand aan de spray tan egaliseert oneffenheden en resulteert in een langer behoud van de bruine kleur.
 24,95 Lees meer
Back to top