Loading the content...
Navigation
Account

MARC INBANE Powder Brush

‹Return to Previous Page

Our offers

Sale! Out of stock MARC INBANDE Glove Quick View

MARC INBANE Natural Spray Tan Glove

Het luxe assortiment van MARC INBANE is uitgebreid met een handzame glove voor een gelijkmatige verdeling van de spray op het lichaam. De fijne microvezelstructuur in de glove geeft zelfs moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van armen en benen, eenvoudig een egaal resultaat. De glove absorbeert de spray minimaal wat zorgt voor een maximaal resultaat op het lichaam, pluist niet en kan gewassen worden op 30 graden. Tip: De glove kan ook gebruikt worden voor het gezicht en decolleté.
 5,95 Meer informatie
Out of stock MARC INBANE Gift Set Quick View

MARC INBANE Gift Set

De speciaal ontworpen gift set van MARC INBANE bevat alles wat u nodig heeft om het hele jaar een mooie, natuurlijk gebruinde huid te creëren en te behouden. Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op deze limited edition gift set. De limited edition gift set bestaat uit: - MARC INBANE natural tanning spray 200 ml - MARC INBANE glove Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op dit perfecte cadeau.
 49,90 Meer informatie
Sale! Out of stock Marc Inbane Natural Tanning Spray Quick View

MARC INBANE Natural Tanning Spray

Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het vaak lastig om een mooi vakantiekleurtje te krijgen. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen. Dit was de aanleiding voor het ontwikkelen van MARC INBANE natural tanning spray. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar een natuurlijke vakantiekleur te hebben. De natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. Gemakkelijk zelf te aanbrengen en het resultaat is een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. De natural tanning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera & Ginkgo.
 29,95 Meer informatie
Out of stock MARC INBANE Travel Set Quick View

MARC INBANE Travel Set

Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op een prachtige MARC INBANE travel set. Altijd de favoriete tanning producten bij de hand, dankzij deze luxe travel set. Handig om te reizen maar ook als kennismakingspakket. De travel set bestaat uit: - MARC INBANE natural tanning spray 50 ml - MARC INBANE kabuki brush - MARC INBANE luxe clutch
 39,95 Meer informatie
Sale! Out of stock MARC INBANE Black Exfoliator Quick View

MARC INBANE Black Exfoliator

Een rijk hydraterende scrub die de huidteint verbetert en laat stralen. Bijzonder aan dit product is de zwarte kleurvorming tijdens gebruik, extreem hoge antibacteriële werking, verjonging van de hoornlaag en de combinatie van exclusieve ingrediënten uit de natuur. Deze scrub is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de MARC INBANE natural tanning spray. Een behandeling met de black exfoliator voorafgaand aan de spray tan egaliseert oneffenheden en resulteert in een langer behoud van de bruine kleur.
 24,95 Meer informatie
Back to top