Loading the content...
Navigation
Account
  033 888 0216   Vandaag open tot 21 uur
Cart 0 items for  0,00

MARC INBANE Travel Set

‹Return to Previous Page

Our offers

Out of stock MARC INBANE Gift Set Quick View

MARC INBANE Gift Set

De speciaal ontworpen gift set van MARC INBANE bevat alles wat u nodig heeft om het hele jaar een mooie, natuurlijk gebruinde huid te creëren en te behouden. Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op deze limited edition gift set. De limited edition gift set bestaat uit: - MARC INBANE natural tanning spray 200 ml - MARC INBANE glove Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op dit perfecte cadeau.
 49,90 Lees meer
Sale! Out of stock MARC INBANDE Glove Quick View

MARC INBANE Natural Spray Tan Glove

Het luxe assortiment van MARC INBANE is uitgebreid met een handzame glove voor een gelijkmatige verdeling van de spray op het lichaam. De fijne microvezelstructuur in de glove geeft zelfs moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van armen en benen, eenvoudig een egaal resultaat. De glove absorbeert de spray minimaal wat zorgt voor een maximaal resultaat op het lichaam, pluist niet en kan gewassen worden op 30 graden. Tip: De glove kan ook gebruikt worden voor het gezicht en decolleté.
 5,95 Lees meer
Sale! Out of stock MARC INBANE Black Exfoliator Quick View

MARC INBANE Black Exfoliator

Een rijk hydraterende scrub die de huidteint verbetert en laat stralen. Bijzonder aan dit product is de zwarte kleurvorming tijdens gebruik, extreem hoge antibacteriële werking, verjonging van de hoornlaag en de combinatie van exclusieve ingrediënten uit de natuur. Deze scrub is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de MARC INBANE natural tanning spray. Een behandeling met de black exfoliator voorafgaand aan de spray tan egaliseert oneffenheden en resulteert in een langer behoud van de bruine kleur.
 24,95 Lees meer
Back to top