Loading the content...
Navigation
Account

QMS Epigen Pollution Detox Serum | 30ml (nieuw)

‹Return to Previous Page

Our offers

Sale! Out of stock box+intravital-3d !QMS medicosmetics Quick View

!QMS Medicosmetics Intravital Plus

Rating:
Intravital Plus is een cosmetisch voedingssupplement dat samengesteld wordt met hoogwaardige ingrediënten, volledig in overeenstemming met de recentste Europese gezondheidsvoorschriften. Intravital Plus bevoorraadt de huid tot 65% met collageen. Biotine bevordert de celgroei en de energieverwerking door het lichaam speelt een belangrijke rol in de celstofwisseling. Kopergloconaat draagt bij tot het behoud van normaal bindweefsel en normaliseert de pigmentatie van de huid. !QMS staat voor huidverjonging en huidverbetering met gewèldige resultaten. Neem een kijkje in ons fotoboek.
 71,10 Meer informatie
Sale! Out of stock QMS ACE Vitamine Cream Quick View

QMS ACE Vitamine | 50ml (nieuw)

Een ideale crème met ingebouwde klok voor ieder moment. Overdag beschermend, 's avonds ontspannend en 's nachts herstellend. In dynamisch opgebouwde verzorgingscyclussen ontvouwen zich op maat gesneden werkstoffen met vitaminen (tegen vrije radicalen) en hydraterende factoren, die normaal gesproken alleen met meerdere producten te samen bereikt zouden kunnen worden. QMS staat voor huidverjonging en huidverbetering met gewèldige resultaten. Neem een kijkje in ons fotoboek.
 112,50 Meer informatie
Sale! Out of stock Freshening-Tonic-QMS-Medicosmetics Quick View

!QMS Medicosmetics Freshening Tonic 200ml

Bij een optimale gezichtsreiniging hoort ook een tonic. Deze herstelt de natuurlijke ph-waarde van de huid en geeft een schoon, zacht en fris gevoel. !QMS staat voor huidverjonging en huidverbetering met gewèldige resultaten. Neem een kijkje in ons fotoboek.
 38,70 Meer informatie
Back to top