Loading the content...
Navigation
Account
  033 888 0216   Vandaag open tot 21 uur
Cart 0 items for  0,00

QMS Replenish Protection Handcream | 75ml

‹Return to Previous Page

Our offers

Sale! Out of stock Freshening-Tonic-QMS-Medicosmetics Quick View

!QMS Medicosmetics Freshening Tonic 200ml

Bij een optimale gezichtsreiniging hoort ook een tonic. Deze herstelt de natuurlijke ph-waarde van de huid en geeft een schoon, zacht en fris gevoel. !QMS staat voor huidverjonging en huidverbetering met gewèldige resultaten. Neem een kijkje in ons fotoboek.
 38,70 Lees meer
Sale! Out of stock box+intravital-3d !QMS medicosmetics Quick View

!QMS Medicosmetics Intravital Plus

Rating:
Intravital Plus is een cosmetisch voedingssupplement dat samengesteld wordt met hoogwaardige ingrediënten, volledig in overeenstemming met de recentste Europese gezondheidsvoorschriften. Intravital Plus bevoorraadt de huid tot 65% met collageen. Biotine bevordert de celgroei en de energieverwerking door het lichaam speelt een belangrijke rol in de celstofwisseling. Kopergloconaat draagt bij tot het behoud van normaal bindweefsel en normaliseert de pigmentatie van de huid. !QMS staat voor huidverjonging en huidverbetering met gewèldige resultaten. Neem een kijkje in ons fotoboek.
 71,10 Lees meer
Sale! Out of stock QMS Collagen System Sensitive 3 step Quick View

QMS Collagen System Sensitive 3-step (nieuw) 3x30ml

Bestaat uit Sensitive dag collageen, Sensitive nacht collageen en Active Exfoliant Sensitive 7%. Dit 'Anti-Aging Cosmeticum Care System' bevat drie perfect op elkaar afgestemde producten speciaal voor de zeer gevoelige en probleem huid (onzuiverheden, irritaties, acne, couperose). Vermindert de tekenen van veroudering van de huid. Werkt ontstekingsremmend en herstelt de beschadigde huid. Vermindert tevens pigmentvlekken en stimuleert de celvernieuwing. QMS staat voor huidverjonging en huidverbetering met gewèldige resultaten. Neem een kijkje in ons fotoboek.
 206,10 Lees meer
Sale! Out of stock QMS ACE Vitamine Cream Quick View

QMS ACE Vitamine | 50ml (nieuw)

Een ideale crème met ingebouwde klok voor ieder moment. Overdag beschermend, 's avonds ontspannend en 's nachts herstellend. In dynamisch opgebouwde verzorgingscyclussen ontvouwen zich op maat gesneden werkstoffen met vitaminen (tegen vrije radicalen) en hydraterende factoren, die normaal gesproken alleen met meerdere producten te samen bereikt zouden kunnen worden. QMS staat voor huidverjonging en huidverbetering met gewèldige resultaten. Neem een kijkje in ons fotoboek.
 112,50 Lees meer
Back to top