Loading the content...
Navigation
Account

QMS Collagen System 3-Step Travel | 3×5,5ml (nieuw)

‹Return to Previous Page

Our offers

Sale! Out of stock QMS ACE Vitamine Cream Quick View

QMS ACE Vitamine | 50ml (nieuw)

Een ideale crème met ingebouwde klok voor ieder moment. Overdag beschermend, 's avonds ontspannend en 's nachts herstellend. In dynamisch opgebouwde verzorgingscyclussen ontvouwen zich op maat gesneden werkstoffen met vitaminen (tegen vrije radicalen) en hydraterende factoren, die normaal gesproken alleen met meerdere producten te samen bereikt zouden kunnen worden. QMS staat voor huidverjonging en huidverbetering met gewèldige resultaten. Neem een kijkje in ons fotoboek.
 112,50 Meer informatie
Sale! Out of stock Density Structure Night Serum Quick View

QMS Density Structure Night Serum (nieuw)

High perfection nachtverzorging voor de verslapte huid. De innovatieve combinatie van hoogwaardige ingrediënten zijn ingekapseld in een gel van hyaluron zuren. Daardoor wordt een tweevoudig effect bereikt; de stimulering van de productie van eigen collageen-3 vezels en gelijkertijd ter ondersteuning van de nieuwe celopbouw. !QMS staat voor huidverjonging en huidverbetering met gewèldige resultaten. Neem een kijkje in ons fotoboek.
 175,50 Meer informatie
Sale! Out of stock box+intravital-3d !QMS medicosmetics Quick View

!QMS Medicosmetics Intravital Plus

Rating:
Intravital Plus is een cosmetisch voedingssupplement dat samengesteld wordt met hoogwaardige ingrediënten, volledig in overeenstemming met de recentste Europese gezondheidsvoorschriften. Intravital Plus bevoorraadt de huid tot 65% met collageen. Biotine bevordert de celgroei en de energieverwerking door het lichaam speelt een belangrijke rol in de celstofwisseling. Kopergloconaat draagt bij tot het behoud van normaal bindweefsel en normaliseert de pigmentatie van de huid. !QMS staat voor huidverjonging en huidverbetering met gewèldige resultaten. Neem een kijkje in ons fotoboek.
 71,10 Meer informatie
Back to top